Comutare în navigare
Coșul meu
mobile icon
închide
  • Menu
  • Setting

Termeni si conditii

Acesti Termeni și Condiții Generale se aplică tuturor comenzilor plasate pe site-ul Idelica.ro și pentru comenzile trimise de persoane particulare prin telefon. În general, acestea guvernează relația dintre Idelica.ro și utilizatorii site-ului

 

Articolul 1 - Identificarea companiei noastre

 

IDELICA - DELICATERIA

DADO DEVELOPMENT SRL,

Strada Oltetului nr.11-13

Sector 2. Bucuresti.

CUI: 30508222

J40/8935/2012

 

EMAIL: comenzi@idelica.ro, info@idelica.ro

 

Tel: 07490 888 66

Program:

Luni – Vineri : 10:00 – 18:00

 

 

Articolul 2 - Comenzi

 

Pentru Client, realizarea unei comenzi de produse către Idelica.ro.implică acceptarea necondiţionată atât a condiţiilor generale de vânzare prezente, cât şi a condiţiilor particulare referitoare la articole comandate / denumire / preţ / componente şi aşa mai departe.

 

  • Prin site:  idelica.ro

Accesand pagina noastra de internet veti gasi gama completa de produse, iar comanda Dvs poate fi lansata in mod direct aici.

Comenzile Dvs vor fi confirmate in cel mai scurt timp de catre unul dintre consilierii nostri.

Pentru orice informatii referitoare la produsele noastre (gama, comanda,livrare,etc) va rugam sa ne trimiteti un mesaj la comenzi@idelica.ro

  • Prin telefon : 07490 888 66

Consilierii Idelica.ro va stau la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face alegere potrivita.

 

 

Articolul 3 - Validarea unei comenzi

- Validarea de către client

Declarați că ați citit și ați acceptat acești Termeni și condițiile înainte de a vă plasa comanda. Prin urmare, validarea comenzii dvs. reprezintă o acceptare a acestor condiții generale de vânzare. Pentru comenzile plasate direct pe site-ul nostru sau prin telefon dacă ne-ați lăsat o adresă de e-mail, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii dumneavoastră.

În lipsa unei dovezi contrare, datele înregistrate de Idelica.ro constituie dovada tuturor tranzacțiilor dintre Idelica.ro și clienții săi.

- Validarea de către Idelica.ro

La primirea comenzilor, Idelica.ro asigură coerența datelor comunicate. Ca parte a politicii sale împotriva plăților frauduloase, Idelica.ro își rezervă dreptul de a efectua orice investigație necesară înainte de validarea unei comenzi. Aceasta poate include solicitarea unei dovezi de domiciliu sau solicitarea informațiilor de contact ale sucursalei dvs. bancare. Atunci când se inițiază o astfel de procedură, validarea comenzii este suspendată. În cazul în care comanda nu a fost validată în termen de 5 zile, comanda va fi anulată, iar sumele plătite vor fi rambursate. Această perioadă poate fi extinsă dacă schimburile de documente sunt în curs de desfășurare între client și Idelica.ro.

 

Articolul 4 Conditii de plata

 

Idelica.ro agrează următoarele modalități de plata :

în Ron pentru livrare în Romania:

* plata RAMBURS, se plăteşte persoanei care livrează comanda în momentul primirii acesteia, angajat al firmei de curierat

*plata CASH (numerar) la sediul firmei Dado Development (Str. Olteţului nr. 11-13)

*plata CARD BANCAR

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.  - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

*plata VIRAMENT BANCAR pe baza de proformă:

RON - RO56BRDE445SV00048504450

EUR - RO84BRDE445SV00818124450 cod swift BRDEROBU

 Factura fiscală  va fi trimisă la adresa de facturare indicată de Client împreună cu produsele.

 

în Euro pentru livrari intracomunitare:

-prin virament bancar înainte de expedierea produselor

Se va specifica de către un consilier procedura care trebuie urmată, la telefon sau prin email.

 

 

Articolul 5 Produsele

 

Fiecare dintre produsele propuse pe site-ul idelica.ro are atribuită o denumire, descriere, detalii de compoziţie şi un preţ.

Fotografiile de prezentare nu sunt contractuale, ele reprezintă doar sugestii de prezentare. În cazul unor greşeli, responsabilitatea Idelica.ro nu va putea fi angajată.

 

 

Articolul 6 Valabilitatea si durata ofertei

 

Oferta Idelica.ro este valabilă în limita stocului disponibil .În cazul unei rupturi de stoc sau dacă unul dintre articole lipseşte, îl vom înlocui, cu notificare in prealabil, cu un altul din aceeaşi gamă, de o calitate cel puţin echivalentă şi de o valoare cel puţin egală sau superioară, pentru a nu întârzia livrarea.
În cazul în care un articol nu poate fi înlocuit în condiţiile de mai sus după ce comanda Dvs. este definitivă, vă vom contacta telefonic sau prin email în cel mai scurt timp pentru a conveni împreuna:
- decalarea livrării până la reaprovizionarea produsului lipsă, în cazul în care acest lucru este posibil;
- înlocuirea produsului cu altul disponibil;
- anularea comenzii pentru produsele care nu pot fi livrate.

 

 

Articolul 7 - Preturile

Prețurile produselor noastre sunt indicate pe site în Ron inclusiv TVA, cu excepția participării la costurile de procesare și expediere.

Idelica.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile în orice moment.

În momentul unei comenzi, produsele vor fi facturate pe baza tarifelor în vigoare la momentul validării ordinului de comanda.

Produsele rămân proprietatea Idelica.ro până la plata integrală a prețului.

 

Prețul produselor similare vândute de DADO DEVELOPMENT SRL. în magazine terti sau prin internet vor putea fi diferite față de cele afișate pe site-ul www.idelica.ro

 

In caz special al comenzilor trimise către Uniunea Europeană

Prețul este calculat inclusiv cu toate taxele. Pentru profesioniștii cu număr de TVA intracomunitar care doresc să fie scutiți de TVA, trebuie să contacteze echipele Idelica prin e-mail sau prin telefon. Se va specifica procedura care trebuie urmată. Comenzile plasate direct pe site fără contact prealabil nu vor fi eligibile pentru scutirea de TVA, chiar dacă clientul furnizează un număr de TVA intracomunitar.

 

Articolul 8 Costul de procesare si transport

 

- Costurile de procesare și expediere sunt de 6 Ron cu Tva inclus. Acest pachet include pregătirea, ambalaj și trimiterea comenzii.

- Livrare Fan Curier: livrare la o adresă de destinație din Romania. Costul cu Tva inclus variază în funcție de greutatea ambalajului, conform următorului barem:

 

1 kg

17,00 Ron

2 kg

18,00 Ron

3 kg

19,00 Ron

4 kg

20,00 Ron

5 kg

21,00 Ron

6 kg

22,00 Ron

7 kg

23,00 Ron

8 kg

24,00 Ron

9 kg

25,00 Ron

10 kg

26,00 Ron

pe kg sup.

1,00 Ron

 

- In caz de ramburs prin  Fan Courier costurile suplimentare vor fi de 11 ron cu Tva inclus

(valoare maxima a unei comenzii este de 5000 ron cu Tva incluzand transportul si costul ramburs)

 

- Pentru comenzile de peste 200 lei (TVA inclus) transportul este gratuit.

 

Articolul 8 Modalitati de livrare

 

Modalitatea generală de livrare este în sistem de curierat FAN COURIER, în limita zonelor acceptate de către firmele de curierat.
Livrarea va fi considerată încheiată în momentul predării produselor de către Idelica.ro către Transportator.
Produsele călătoresc pe riscul Clientului, chiar și în cazurile în care comanda este adresată unui alt destinatar, transferul riscurilor fiind efectuat la momentul predării coletelor către Transportator la livrare.

Clientul are obligația să verifice starea produselor livrate și să formuleze rețineri pe documentul de livrare ( Awb, Aviz de însoțire a mărfii, Factura Fiscală s.a) sau prin scrisoare recomandată cu aviz de primire către Idelica.ro. în termen de 72 de ore de la livrarea produselor.
În caz contrar, nu vor putea fi începute demersurile de rambursare către Transportator.
În caz de neconformitate a produselor sau de viciu aparent, Clientul are la dispoziție 14 zile de la recepția acestora pentru a depune o reclamație către Idelica.ro. Reclamația poate fi formulată în scris și transmisă prin fax / email / poștă.
Dupa acest termen, produsele livrate sunt considerate conforme și exceptate de orice viciu aparent.

 

Articolul 8 Termene de livrare

 

În cazul plății prin card de credit sau card de debit, comenzile sunt expediate în ziua următoare validării online.  Comenzile validate vineri sunt expediate în ziua de luni următoare, cu excepția deschiderii excepționale sâmbătă mai ales în decembrie. Comenzile validate sâmbătă și duminică sunt expediate marti.

Termenele de livrare obișnuite (în afara perioadelor de Sărbători) sunt între 24-72 ore lucrătoare

În perioada Sărbătorilor aceste termene, date doar cu titlu informativ, pot suferi modificari care vor fi anunţate în prealabil clientului.

 

Articolul 9 Data limita de livrare

 

În cazul în care produsele comandate nu au fost livrate în termen de 15 de zile de la data recepției de către Idelica.ro a comenzii complete împreună cu plata integrală a acestora, pentru orice alt motiv decât Forța Majoră, vânzarea va putea fi anulată la cererea clientului. Sumele plătite de către Client îi vor fi restituite in termen de 10 zile lucratoare de la reprimirea produselor la sediul firmei.

 

Articolul 10 Termenele de renuntare

Aveți la dispoziție o perioadă de 14 zile de la primirea produselor dvs. pentru a vă exercita dreptul de renunţare de la Idelica.ro fără a trebui să justificați motivele sau să plătiți o penalizare.

Dacă vă exercitați dreptul de renuntare în perioada menționată mai sus, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Vom rambursa produsul (produsele) în cauză în termen de 30 de zile de la solicitarea dvs. Costurile de expediere și returnare sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Returnările se vor face în stare originală și vor fi complete (ambalare, aviz ...) la adresa de returnare: Idelica nr.11-13 strada Olteţului, sector 2 Bucuresti.

Nu vom accepta returnări de produse care au fost deschise sau a căror ambalare a fost deteriorată. Nu se acceptă returnarea sau înlocuirea produsului pentru produsele cu termene mai lungi sau pentru toate produsele după data de expirare. În cazul în care aceste produse vor fi în continuare returnate, acestea nu vor fi rambursate în nici un fel

 

Articolul 11 Protectia Minorilor

Orice persoană care face o comandă de pe site-ul www.idelica.ro trebuie să aibă cel puțin 18 ani împliniți până la data efectuării comenzii. În caz contrar, comanda nu va putea fi onorată.
Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătății.

 

Articolul 12 – Responsabilitatea Idelica.ro

 

Idelica.ro își declină orice răspundere, civilă sau penală, care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare a produselor comercializate sau de daune, responsabilitatea apartine  furnizorului produsului în cauză.

 

Articolul 13  Litigii


Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Prezentele condiții generale de vânzare sunt elaborate în conformitate cu legislația română. În caz de litigii, clientul se va adresa societății Idelica.ro.pentru a găsi o soluție amiabilă. În cazul în care aceasta nu poate fi găsită, litigiile vor fi soluționate de către Instanțele competente de la sediul Bucuresti, Str.Oltetului nr.11-13 Sector 2

 

Articolul 14 Copywrite

Toate elementele site-ul Idelica.ro sunt și rămân proprietatea intelectuală exclusivă a Idelica.ro. Nicio parte a acestui site nu poate fi reprodusă, exploatată, difuzată sau utilizată pentru orice scop, inclusiv software, elemente vizuale sau sonore ale site-ului. Folosirea orice link simplă sau hypertext este strict interzisă fără acordul scris al Idelica.ro

Marcile Idelica si Delicateria sunt inregistrate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci