Gemurile gătite pe foc în cazan de cupru

Cunoşti diferenţele între "gemuri", "preparate pe bază de fructe" sau "deserturi de fructe"? Reglementările franceze privind cum se fac gemurile sunt foarte stricte, iar, pentru a satisface cererea în creştere a consumatorilor care se ocupă de alimentaţia lor, Lucien Georgelin a dezvoltat o gamă largă cu mult mai puțin zahăr:

Produsele si delicatesele gastronomice comercializate de către magazinul nostru online, Idelica, oferă mai puţin zahăr, mai multă prosperitate şi mai multă aromă!

Rețete de gem, gătite în cazan de cupru:

=> 65% fructe

Aceasta este rețeta ancestrală a produselor pe care le regăsiţi la magazinul online Idelica pentru gemurile Lucien Georgelin! Este reţeta care a făcut compania faimoasă prin specialitățile locale, bazate pe reţetele proprii. Sunt gătite la foc într-un cazan și garantate fără conservanți, fără coloranţi și fără a adăuga arome artificiale.

Rețete de gem, gătite în cazan de cupru:

=> 100% fructe

Rețetele 100% din fructe înseamnă 100% fructe! Fără adăugarea de zahăr rafinat (zahăr alb), acestea sunt perfect potrivite pentru persoanele care își controlează greutatea sau nivelul de zahăr.
Pregătită numai cu fructe, această rețetă va încânta toți gurmanzii cu gustări care sunt gătite pe foc într-un cazan din cupru. Garantate fără conservanți în conformitate cu reglementările, fără colorare și fără a adăuga arome artificiale sau naturale, rețetele noastre sunt prezentate în borcane de 320g .

Rețete de gem, gătite în cazan de cupru:

Clasic

Nouă din rețetele clasice au primit referința “aroma anului”. Preparatele din fructe naturale sunt ambalate în spiritul "de casă", care se află în sud-vestul Franței.

Gourmet & light

Fructul, puţin zahăr (cu 30% mai puțin decât un gem clasic), gătit în cazan de cupru, având la bază reţeta secretă a lui Lucien Georgelin, reprezintă cheia succesului unei rețete gastronomice. Mai bogat în fructe (60%), media pe piaţă fiind de 50%, aceste rețete sunt deosebit de gustoase.

Desigur, la fel ca şi restul de rețete sunt gătite într-un cazan, fără conservanți, coloranți sau arome.

Ca urmare, aceste produse Idelica, au primit următoarele medalii la competiţia regională a agriculturii din regiune:

SILVER MEDAL pentru dulceața gastronomică și gemul de afine
BRONZE MEDAL pentru dulceața gastronomică și ananas.

Gemurile Extra

Aceasta gamă, care cuprinde urmatoarele produse gastronomice ale magazinului online Idelica: Gem Extra de Afine Sălbatice 350G, Gem Extra Smochine cu Nuci 350G. Gem Extra Zmeură 350G, Gem Extra Căpşuni 350G a luat naştere după succesul gemului roșu de caise de la Roussillon, care a primit medalia de aur a concursului general agricol de la Paris din anul 2017, acordată de un juriu de profesioniști.